Εταιρικό Προφίλ

  1. Αρχική
  2. Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία TECHNOCUT - Ε. ΙΣΚΕΛΕΔΗ & ΣΙΑ ΟΕ, είναι μία ανερχόμενη εταιρία στο χώρο των επαγγελματικών εξοπλισμών, η οποία ιδρύθηκε στα μέσα του 2011. Όμως η 40 ετών μακροχρόνια εμπειρία των ανθρώπων που εργαζόμαστε σε αυτήν και η προθυμία μας για την συνεχόμενη εξέλιξή της, εγγυάται την πλήρη και άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών, με ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν τους επαγγελματικούς εξοπλισμούς.

Αντικείμενο της εταιρίας μας είναι η εισαγωγή, εμπορία και επισκευή όλων των μηχανημάτων επαγγελματικού εξοπλισμού, όπως ζαμπονομηχανών, κοπτικών τροφών, ζυγών, μηχανημάτων συσκευασίας, κλπ., καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Με τα μηχανήματα που εισάγουμε και διαθέτουμε στην ελληνική αγορά, απευθυνόμαστε τους χώρους των κρεοπωλείων, της Βιομηχανίας Τροφίμων, της επεξεργασίας Κρέατος - αλλαντικών - τυροκομικών - Γαλακτοκομικών, των συσκευαστηρίων, των καταστημάτων τροφίμων,super markets, κλπ.

Η εταιρία μας διαθέτει σε απόθεμα μία μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων και ανταλλακτικών. τα οποία εισάγονται από όλο τον κόσμο και είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα Διεθνή στάνταρντς.

Προσφέρουμε τεχνικές γνώσεις και συμβουλές για την προμήθεια μηχανημάτων, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες των πελατών μας, έτσι ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες τους και να προμηθεύσουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό που ταιριάζει στις απαιτήσεις τους.

Σκοπός μας είναι η συνεχής εξέλιξη της εταιρίας μας, ο εμπλουτισμός της γκάμας των προϊόντων μας, των πελατών μας και η άμεση εξυπηρέτηση στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.